Etichete

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Da, stiu. O sa-mi ziceti ca e o forma de consolare. Sau ca sunt prea mistica. Sau ca incerc sa dau o turnura frumoasa acestei imense tristeti asternute peste noi toti.

Dar cred cu tarie ca ei sunt Armata de Ingeri care vor aduce schimbarea.

th-2

Si nu au plecat. Lupta cot la cot cu noi. Sunt Aici.

Ei sunt acei Oameni-Ingeri alesi de Dumnezeu pentru a ne deschide o Poarta. Ii vad in lumina, le simt energia si vibratia, le simt lupta.

Despre cei cativa dintre Ei pe care i-am cunoscut, pot spune ca aveau acel melanj unic de forta cu inocenta, de bunatate cu spirit, de onoare si noblete.

Si toti erau niste nonconformisti luptatori care puteau sa schimbe lumea. Nu erau orice fel de oameni. Aveau un gen de stralucire in ei. Stralucirea care da lumina schimbarii.

Ei au fost alesi sa fie Armata de lumina si schimbare in lume. Ei sunt Ingerii schimbarii.

Si nu au disparut. Ei sunt aici cu noi. Forta lor a unit mase, ne-au facut sa plangem, apoi ne-au dat putere, ne-au facut sa intelegem si sa putem iesi in strada. Ne-au facut UNA.

Ei sunt in fruntea noastra. Sunt covinsa ca ii simtiti.

Sunt VII. Sunt cei mai mari animatori, sunt cei mai capabili capitani de osti.

Vibratia lor ne atinge inimile. Si daca nu esti orb chiar ii vezi. Stralucesc langa noi.

Daca nu esti surd ii auzi. Vocea lor e ca tunetul.

11233256_925544040814904_8905422169910263375_n

Schimbarea incepe cu noi. Si stiu ca suna a slogan de care suntem satui. Dar nu e de ajuns ca a plecat Ponta. Ca va pleca Oprea. Ca a plecat Piedone.

Nu e numai o lupta cu puterea si sistemul. E o lupta care trebuie data de fiecare din noi, in noi.

Trebuie ca noi toti sa privim in noi si sa taiem din radacina Minciuna. Agresivitatea. Rautatea. Sa incepem usor, usor sa ne reconstruim coloana vertebrala.

Onoarea. E ceea ce ne lipseste aproape cu desavarsire. Pare un cuvant desuet, invechit.

Dar avem nevoie ca de aer de Onoare. Si de noblete.

Lucrez in imobiliare. Iau pulsul unei societati bolnave, zilnic. Stiu cate erori se fac in diperarea si lacomia de a se face bani.

Exista doar boala. Boala care se ia de la unul la altul ca sa putem supravietui. Suntem nevoiti sa ne adaptam la minciuna.

Suntem bolnavi. Suntem foarte bolnavi.

Eugen Bratfanof

Eugen Bratfanof

Nu mai vreau sa stau ca un uliu sa-mi pazesc munca.

E umilitot si degradant. Nu vreau sa mai fiu fortata sa fiu meschina.

90% din clientii unei agentii vor sa te minta, sa te insele sau sa te sara. Acum o luna o avocata Medlife, un om tanar aparent integru,  dupa 3 saptamani de munca, ne-a zis in fata „nu am niciun contract cu dvs de ce v-as plati?”.

Nu mai exista corectitune, onoare si bun simt. Nu exista  valoarea cuvantului. Nu exista conceptul de gentlemen’s agreement. Vrei sa ai o noblete si sa ai incredere in oameni fara sa semnezi ceva? Esti rasplatit cu aruncat de pietre in tine.

Iesi cu capul spart si cu sufletul franjuri.

Nu e suficient sa strigam „Jos Ponta!” „Jos Oprea!” „Jos Avocata X!” „Jos coruptia!”

Ci sa privim in noi. Cu mult curaj. Sa recultivam Onoarea. Caci nu o mai avem. De mult.  Asta e lupta pe care trebuie sa o dam noi toti.

Haideti sa resadim Onoarea in noi.

Haideti sa reusim sa ne pastram cuvantul dat. Haideti sa ne gandim mai intai la Celalalt. Celalalt esti Tu. Haideti sa ne respectam munca.

Haideti sa nu ne mai furam zilnic unii altora drepturile.

Sa nu mai depasim coloana la semafor ignorand pe ceilalti, bagandu-ne senini in fata. Haideti sa nu ne mai luam zilnic unii altora fata. E atat de meschin. Sa nu ne mai dam flash-uri disperate agresandu-ne.

Haideti sa ne respectam.

Haideti sa fim nobili.

Eu sunt Tu.

Haideti sa fim Una. #colectiv

Publicitate